Beëindiging werkzaamheden Fabienne Kruger als behandelend diëtist per 1 mei 2022

Met veel plezier heb ik gewerkt in mijn praktijk als diëtist. Een nieuwe levensfase is voor mij de aanleiding om mijn werkzaamheden als behandelend diëtist te hebben beëindigd.

Diëtist  Karin Burg en haar diëtisten-team hebben mijn werkzaamheden overgenomen vanaf 1 mei 2022.  Ik heb voor haar gekozen omdat zij met een team werkt waarin diverse expertises aanwezig zijn en haar praktijk zich dichtbij bevindt in het gezondheidscentrum op de Airbornelaan 138c. Zij zijn bereikbaar via e-mail: praktijk@dietistekarinburg.nl  of telefoon: 0620357560, zie ook hun website www.dietistekarinburg.nl

Karin presenteert  haar team als volgt: Ieder van ons heeft een andere achtergrond en een andere specialisatie. Onze kracht is de persoonlijke benadering waarbij wij kijken naar de mogelijkheden en niet naar de beperkingen. Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten zich thuis voelen bij ons en dat een behandeling aansluit bij de wensen van de cliënt.
Wij gaan er persoonlijk zorg voor dragen dat de behandelingen met dezelfde passie en deskundigheid worden voortgezet als Fabienne dat bij u gedaan heeft.