Pasta-groentenpate voor 4 personen

300 g kleine volkorenmacaroni 
1 struik broccoli (400 g)  .
1 ui    
1 wortel (150 g)
1 rode paprika   .
1 courgette
1 rode paprika 
1 teentje knoflook
2 el olie    
2 tl oregano   .
1 tl basilicum   
100 g geraspte 30plus kaas  
50 g parmezaanse kaas                             
 1 ½  dl Finesse van BlueBand of light kookroom van AH
 5   eieren
 zout, peper

Verwarm de oven voor op 200º C.
Kook de macaroni gaar. Snijd van de broccoli de roosjes en blancheer deze 3 minuten.
Snijd de uit, wortel, courgette, knoflook en paprika in kleine stukjes.
Verwarm de olie in een pan en bak hierin de groentes in 10 minuten glazig. Voeg hierna de oregano en basilicum toe. Vermeng in een schaal de beide kazen, eieren, Finesse of light kookroom, zout en peper         en klop alles goed door elkaar. Vermeng de macaroni met de groentes.    
Bekleed een cakeblik van ruim 2 liter inhoud met bakpapier en vet dit in.  Schep  het macaronimengsel hierin, giet het eier-kaasmengsel erover en druk het goed aan.
Zet de pâté 45 minuten in de oven. 
Serveer hem in plakken gesneden met een frisse groene salade.