Spaghetti met romige broccoli-kaassaus.

350 gram volkorenspaghetti
2 stronken broccoli
1 eetlepel olijfolie
1 gesnipperde ui
100 ml en 100 ml melk Finesse Blue Band (light kookroom)
200 gram geraspte 30plus kaas.
1 bakje cherrytomaatjes  gehalveerd
1 teentje knoflook, geperst

Snijd de broccoli in roosjes en de steel in plakjes en kook ze samen gaar in 7-10 minuten.
Kook de spaghetti volgens gebruiksaanwijzing gaar.
Verhit in een hapjespan de olijfolie en bak hierin de ui goudbruin. Schenk de Finesse en de melk erbij en roer de geraspte kaas erdoor heen en breng al roerend aan de kook en laat 5 min. op een zacht vuurtje staan zodat de kaas kan smelten.
Giet de broccoli af en stamp hem fijn. Roer de broccoli door de kaassaus en warm het al roerend nog 1 minuut door. Voeg de tomaatjes toe en breng op smaak met zout en peper.
Serveer met wat verse basilicumblaadjes en eventueel nog wat geraspte kaas.