Tagliatelle met geroosterde paprika’s en kipreepjes

300 gram tagliatelle
3 kleuren paprika’s, in smalle repen gesneden
paar eetlepels rode of groene pesto
400 gram kipfilets, in dunne reepjes gesneden.
1 teentje knoflook
zout en peper,
tijm
2 eetlepels pijnboompitten, geroosterd in een klein koekenpannetje
1 eetlepel olijfolie
2 eetlepels vloeibare margarine

Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing.
Bak de reepjes kipfilet aan in de vloeibare margarine, voeg op het laatst de fijngesneden knoflook toe.
Schep de kip over op een bord en dek deze af met aluminiumfolie.
Bak of grill de paprikareepjes in de olijfolie op hoog vuur kort aan. Voeg zout en peper en tijm toe.
De paprika moet knapperig blijven.
Serveer de tagliatelle waar een paar eetlepels pesto door geroerd is, samen met de gebakken kip en paprika en als garnering de pijnboompitjes.
Lekker met een groene salade.