Visie

De basis van onze voeding bestaat liefst uit producten van plantaardige oorsprong zoals groente en fruit, granen, peulvruchten, noten en zaden aangevuld met dierlijke eiwitten, zoals vlees, vis, zuivel, kaas en eieren.

De relatie tussen voeding en gezondheid wordt steeds duidelijker. Wetenschappers ontdekken de gezondheidskundige aspecten van natuurlijke nutriënten in de voeding.

Kies kwaliteit boven kwantiteit. Dat is niet alleen gezonder maar helpt tevens onze neiging naar overconsumptie te beperken.

Ik leer u graag de praktische vaardigheden aan, om te kunnen genieten van de weldaad die voeding voor ons kan betekenen. Een gezond voedingspatroon staat daarbij voorop. Dit kan bescherming bieden tegen chronische ziektes en zal resulteren in een gezonder gewicht.

Voor een succesvolle coaching is het belangrijk dat u bereid bent uw levensstijl aan te passen en zelf de verantwoordelijkheid  te dragen voor uw voedingsgedrag. Uiteraard bied ik u daarbij wel alle steun en informatie.

Ervaring in de voeding, verblijf in buitenland met inspiratie uit andere culturen, verdieping in relatie geest-gezondheid-welzijn en enthousiasme in koken hebben mij gemaakt tot iemand die haar passie, kennis en visie wil delen.

U krijgt een persoonlijk voedingsadvies.  Maatwerk is essentieel om uw levensstijl te kunnen aanpassen. Ik ondersteun u bij het bereiken van een bewuste voedingswijze. U gaat zich vitaler en prettiger voelen!

Fabienne Kruger-America, diëtist